Сонечко котилось, Росою умилось, Усміхнулось,засміялось, Лоскоту злякалось. Хмарка пролітала, Та й залоскотала, Разом засміялись, Дощиком вмивались. Дощик накрапає, Квіточки вмиває, Розсипає роси На квітучі коси. Бешкетливий дощик Намочив нам горщик, Кішка утікала, Хвостик рятувала. Дощик лиш сміється, Доріжкою в"ється, У саду гуляє, Вишні поливає. Сонце не журилось, Слідом покотилось, Упіймало дощика, Висушило горщика.
|