Літо гуляє,квіти збирає, Бджолам завзятим допомагає. Квіти пахучі літо зігріє, Травами в полі зазеленіє. Трави шовкові,соком налиті, Щось шепотіли небесній блакиті. Літо босоніж травами ходить, Саду й городу нашому годить. Буде на осінь жито й пшениця, Кріп і цибуля,й всяка пашниця. Разом до саду скоро підемо, Яблука й груші в кошик зберемо. Буде варення,будуть компоти, Дружно ставаймо всі до роботи. Весело разом нам працювати, Втомимось - будем відпочивати. Підемо всі до блакитної річки, Вмиємо руки,вмиємо щічки. Сонце у небі нам усміхалось, З хмаркою в хованки весело гралось.
|