Зима рахує кроки
Зима рахує кроки:
- Не відала мороки!
Це ж треба! Обіцяти
Всі кроки рахувати!
Грудень - рік кінчається,
НОвий починається.
Січень - подарунків віз
Діткам Дід Мороз приніс!
Лютий - тут уже не гайся,
Потепліше одягайся!
Рахувати я скінчИла,
Місяці всі полічила!
Скільки можна рахувати,
Час уже відпочивати!
Осінь каже:"Геть із хати!
Нумо знову починати!"
Хитро осінь посміхалась:
"Ти ж сама пообіцялась!"
"Це,один,- зима рахує,
Й морозцем усіх частує,
- А тепер ось буде два,
В дуба шапка снігова!
Наступає третій крок,
На березі сто сорок!
А чотири - в заметілі
Всі дерева стали білі!
П'ять - це теплі рукавички!
Шість - на гілочці синички!
Сім - це баба снігова,
Величезна голова,
Витріщається на всіх,
Ну не баба,просто сміх!
Вісім - це хурделиця!
Дев'ять - ожеледиця!
А десятий - йду до хати!
Досить кроки рахувати!"
Додав: taisa75 (02.11.2010)
| Автор: © Тая
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 4
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА