Ну, молодець!.. Ти, Наталко, бачу, дослухалася моєї поради, тепер непотрібно дивитися на картинки, а трошки ворушити мізками. Спробую: сніжинки, санчата, синички, рукавички, мороз, крига. Якщо все вірно відгадав, то чекаю на подарунок, як, зазвичай, буває в таких випадках.
У цьому випадку дослухалася))))) А абетка буде з малюночками, бо може хтось і скористається... потрібно буде з внуками побавитися і буде за чим час провести. А Вам, як розумному і всезнаючому дідусеві, який правильно все відгадав, подаруночок)))))) В першу чергу, сніжинок...
Щоб настрій був святковий і щоб було з чого бабу снігову ліпити. А до снігу шматок смачного пирога. Щоб ввечері, коли натішитеся на вулиці, мали смачненьке))))
Так що, будете відгадувати загадки, будуть ще подаруночки)))))
Дякую))))) З Різдвом Вас! І хто віршики складає, теж дарунки гарні має))))) Подарую я Вам гарний настрій. Цю анімашку я знайшла в неті, зберігла собі, бо надто сподобалася. Можливо і Вам у нагоді стане, настрій зимовий подарує...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")