Закривши бажання у серці зі сталі Тримаючи очі в полоні печалі, Шукаючи знаки долі в дорогах, Тих по яких не ступала тривога. Опускаючи очі дивитись під ноги Й руки ховаючи в кишенях зі злоби, Насупивши брови йти на роботу Ховаючи дні в домовинно-годинах, Які не прижились у дні а в хвилини. Шукати блажен’я у снах безтурботних, І так без кінця щоденно, щороку, Сапаючи ямку для людського пороку.
Прекрасний вірш про людське життя. Нажаль так і є, ми всі закриваєм бажання в наших серцях і не даємо їм вирватися.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")