Душа… буває різною… В одну мить вона зацвіте білими пелюстками барвистого водограю і танцюючи стрибатиме неначе веселка після дощу.Вона роздаватиме своїми долонями радість,усмішкою зачаровуючи обніматиме ангельськими килима ,даруючи тепло. В іншу мить вона грайливо заграватиме з сонцем і хвилею розбрискуватиме хороший настрій навколо себе.Неначе сонячний зайчик вона блищатиме граючи у схованку лабіринтів. Вона зашумить кружляючи з пожовклим листям,розсіє хмари і подарує рясних дощів .Вона буде вдивлятися в густий туман і бігти закриваючи осі внікуда. І раптом приходить мить,коли вона приховуючи смуток сидітиме у засніженому парку і білий іній витиратиме мокрі краплинки з нічних фонарів.ЇЇ надії полетять у вирій і мрії розпливатимуться в акварелях. Душа…може бути різною…але слід пам’ятати,що тільки від нас залежить різноманітність її злетів і настрій зацвівших пелюсток.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")