Я закриваю очі і бачу веселку всипану різними кольорами,які виблискували посміхаючись до мене .Поволі ,з дитячим острахом,я ступаю на стрічечку червоного кольору і пригадую … нашу зустріч : погожий ,яскравий день хитрої осені..зупинку..машину..розмову..і знайомство, яке промайне через усе моє життя.. Уже з більшою впевненістю я йду далі і ступаю на зелену стрічку,де відчуваю твоє тепло,опіки наших поцілунків,сильні і впевнені руки,ласки на моєму тілі і довгі зустрічі наших буднів.
Рожева стрічечка показала мені повагу…твою повагу по відношенню до мене ,розуміння,підтримку і велике кохання,яке чомусь ховалося від мене у закриті долоні.. А ось і голуба стрічка веселки . На яку ступивши я чомусь спіткнулася і ненароком побачила багато несказанних слів,образ,обіди,сварок і життєву ситуацію,яка ще більше поглибила наші стосунки. Біла стрічечка була незвичайною,бо проходячи по ній я опинилася в тунелі,який вів внікуда. Я не бачила а ні кінця ,а ні краю .Все було неначе в тумані і різкий вітер обпалював обличчя.
З остраху я стрибнула і опинилася на жовтій стрічечці і йшовши далі помітила : іншу людину,інші стосунки,свою закоханість і твої переваги над всім цим,що відбувалося зі мною. Проте цікавість перемогла і я йшла далі в пошуках іншої стрічечки веселки. Малинова…слідуюча була малинового кольору. Ступивши на неї я проходила повз руїни всього свого життя. Там водограєм хлюпалися всі мої радості і печалі,успіхи і невдачі,сміх і сльози. Та страх охопив настільки, що я повернулася і хотіла побігти назад,бо невпевненість вела мене за руку міцно тримаючи.
Та раптом хтось вхопив мене за іншу руку і зі всієї сили штовхнув,що аж боляче стало. І відкривши очі я знов побачила знайоме обличчя..Ти посміхався і наповнював мою душу життям..ти підбадьорюючи повів мене вперед перемішуючи кольори веселки в одне ціле…
несказанних слів,образ,обіди,сварок і життєву - не розумію слова ОБІДИ, чи це пора дня коли обідаєш , чи образа ... Цікаві порівняння , образи в творі , щиріість почуттів , райдужність опису .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")