Дякую за гарне виховання За привиті істинні бажання За любов безмежну до нестями Та за погляд, ніжний погляд мами... Дякую за те що відчувала ...кожен крок, і ласку дарувала За сміливість, також силу волі За підтримку вибору у долі За слова, о досі є важливі Та за вчинки справжні та сміливі За суворість і одночас ласку зЗа розказану в дитинстві казку За характер, волю, рідну мову Вибач за відчуту гірку втому Дякую, що була завжди поруч За життя збудоване власноруч Ніжні дотики, що щирі та чутливі І поради справжні та правдиві За недоспані та темні довгі ночі І з любов`ю теплі твої очі Дякую! І кажу це правдиво народитися в такої мами - диво А тепер ти усміхнись будь-ласка і нехай продовжуєтся казка.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1357 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")