ФАХ1ВЕЦЬ СВОЕ1 СПРАВИ!!!
В цей час для всіх відповідальний , Одне мучить нас питання, Що робить? В цей час пологів, Де шукати фахівця?, де народжувать дитя?. Дні і ночі стають важкими Живемо лише в надії, Дочекатись доці= внучки , Це і є щаслива мрія. Ми не тратимо часу, Дістаємо ноутбук, Інформацію шукаєм , Та про лікаря читаєм. Враз знайшовся лікар наш, На Намиві є палац, Тут народжуються дітки Що є чудом для усіх нас. Зупинились на одному. Л1кар є всіма відомий , Це товариш, старший брат, Та учитель для всіх нас ПОДИМА О.Ф. У палатах йде життя. Д1ТКИ НАШі РОДЯТЬСЯ, Лікар вправно порається, Щоб не було боляче. З нетерпінням діждались, Появилася на світ, Наша внучка дорога, В золотих руках була. Ми Вам дякуєм за внучку, До землі несем уклін, За щасливу нашу участь, Та знайомство з фахівцем!. Всім пораду ми даєм, Лікарем в1д Бога звем, В час пологів обирайте, Чудо лікаря шукайте Подима О.Ф.
Додав: Натали (10.01.2014)
| Автор: © Надежда
Розміщено на сторінці : Проза
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1622 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 4
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА