хм... з дитинства у дівчинки сифіліс.... як вона могла так довго пропрацювати проституткою? якщо вона працювала проституткою і була настільки брудною то хто їй і за що платив гроші? цікаво, але немає цілісної картинки і є незрозумілі моменти... я їх написала. але, це лише на мій погляд.
ви, мабуть, ніколи не читали Генрі Міллера або Зюскінда і не дивилися кіно про старий Париж. прочитайте хоча б перший абзац "Парфумера" і вам стане зрозуміло, як вона могла бути настільки брудною і хто платив їй за це гроші.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")