У нашому краю родилися діти, Всі чули цей шумний, веселий струмок, Голівоньки їхні були прикриті, Спокійними, рідними, чуйними торканнями рук.
Людині був відданий час особистий, Для рішення всіх сімейних проблем, Ніхто не смів погано й подумати, Тому, що святковим був кожен цей день.
Ми всім відкривались і правдою жили, І слухати було кому, Проблеми життєві, Ніхто не створював, А грались й читали Казки та співали пісні.
У казці знаходили правдоньку щирую, Про всі закони життя, Та йшли по дорозі щастя та радості, Щоб старість достойна була.
Мій дід старенький жив дуже довго, З книжкою КОБЗАРЕМ у руках, Всі вірші, що були у книжці, Напам»ять читав усім нам.
Ми з малечку вірили, що свято людськеє, Це віра у Бога та щасливе життя, Людину любили, дитині вклонялися, Щоб Бог дав нам щастя на всеє життя.
Такий коливорот зараз триває, Боїшся хоть крок цей зробить, Тому, що в будь який час на тебе не дивлячись, Штовхнути готові у пропасть в цю ж мить.
Правда життєва – це віра у Бога, Та захист найслабших людей, Почуєш ридання, заглянеш у вічі та станеш На місце слабкої людини Це свято та РАЙ на землі.
Душа твоя враз загориться, У серці відкриється доброта, По друге тягнути тебе буде сила, Для того, щоб зробити людині добро.
Повір, все кругом стане яскраво світитися, Розум людини так стане робить, Що бачити будемо саме красиве, Цінувати життя всіх людей на землі.
Віддатись ми маєм Законам життєвим, Діти повинні щасливими буть, Це значить батьки всі душею своєю, Мають дітей від насилля спасти та пригорнуть.
То ж я звертаюсь до мам сьогодення! Рішити задачу одну , Кожному сину чи дочці, Повністю посвятити себе в цілому .
За все я(Бог) думати буду постійно, Та захищати дітей, Будь прикладом вірної матері та батька, Якщо народили дітей.
Без Вас я ( Бог) здійсню всі роботи, Та наміри злії пройдуть, Тоді вчитись всі будете жити, Та цінувати сім»ю.
Шукайте очима вчителя жити, В якого є лад у сім»ї, То ж приклад беріть та вчіться ви жити, ПРАВДОЮ НА ЗЕМЛІ!!!
Дякую за перегляд. Про правильне форматування прошу Вас мені допомогти.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")