Раптово моє серце запекло. Обгоріло. Спопелилось. Отак. Раптово. Він стояв,не замислюючись про свою роль. Що ж ти так необережно. Я боялась навіть на міліметр підійти до такого дива. Ти став дивом. Перший крок...важке дихання.І ось я біля тебе. Ноги тремтять. Серце виривається,нагадуючи про своє існування. Насміхається. Часто люди зустрічаються,щоб вбити час одне одного,розмалювати та прикрасити його. А ця зустріч для болю. Мого болю. Для тебе це не так . Я боюсь...боюсь неправильної реакції,боюсь неправильних слів...Ми ,напевно, більше ніколи-ніколи не побачимось...Ти снився всю ніч.Ти душив мене поглядом і намагався вбити словами. Відштовхуючими словами. Я знаю, ти думаєш що я божевільна. Але повір - це перше моє божевілля. Це перший серйозний біль. Це перший опік мого серця. Хоча,твої опіки це щось болючіше. Перші розмови...ахах..я ніколи не забуду фразу:"а в мене в кишені простий орбіт"...хоч в мене був і не орбіт,але теж простий... я б тобі віддала все на світі,тільки б забрати частинку твого болю. Але ти сильний! Настільки сильний...до сліз.До моїх сліз.Я навіть обпікала собі пальці,щоб відчути те саме.І боліло,і пекло. Ти немов герой з фільму.Треба ж,справжні герої їздять у маршрутках.Вони дивляться безжально.Але вони не проти знайомств.Вони навіть відчувають цей момент...Ох вже ці герої..вічно зайняті. Але знай...я чекатиму.Секунди,хвилини,години,десятиліття,століття...Все-все.А ти подзвони,напиши,прийди врешті-решт ,будь ласка.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2269 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")