У мене була майже така ж ситуація років десять тому і я теж писала про невидиму ниточку, присвячувала вірші і прозу протягом багатьох років. Та знаєте, що я вам скажу, Дарино: дивлячись зараз в минуле, я розумію - наскільки він був мене не вартий, наскільки він був брутальним, приземленим. А вірші, пісні, музика, які присвячують хлопці дівчатам, то це, зазвичай, безпрограшний варіант підчепити і затягнути в ліжко. Ми, жінки, все ідеалізуємо, підносимо, а вони все зводять до розваг і насмішок. Моя вам порада - чекайте справжнього кохання від дорослого чоловіка - вони трохи більше розуміють нас.
Лесю, дякую вам за пораду.. але річ у тім, що це - лише "поема" миттєвого стану. Так це було, він мені подобався, проте це все. Я не помираю від кохання і якось та вже переживу це. Вірші він меня не присвячував) і багато років присвячувати цій інтрижці твори не збираюся. На щастя, я маю більш позитивні плани на подальше творче життя. все ок!)
Щиро, гарно, реально... вірю! !! ТІльки питання до Вас, Дарино: чи справді там, де написано (іронія), (іронічно) є це почуття? чи щось інше? краще, глибше, хоч і болісніше? В чомусь негативне? - так. Однак чи варто замінювати красу(красу внутрішню, свою) на неприємне, негативне? Заради чого? КОли такий негатив породить лише негатив! Якщо є гарне, навіщо його підміняти???? приховувати? МЕні можете не відповідати, не потрібно. Тільки загляньте, будь ласка, в себе і собі дайте відповідь! Лише собі... Дякую за щирість!!!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")