Тебе розіпнуть, а я летітиму, Ти повзтимеш, а я цього хотітиму. Згинеш, я проклинаю тебе... За те, що насмілився зрадити мене. Все це сон, сон страшний, Благаю зупини його, він жахливий! Тебе буде покарано, а мене возвеличать, Ти будеш страждати, а я насолоджуватимусь. Ти попросиш прощення, будеш благать, кричать, А я стоятиму і задоволено посміхатимусь. Так, це все тобі по-заслузі, без питань! Ти зрадив мене і цьому нема виправдань!
|