Як задумала, так і зробила. Дочовгала до табурету, всілася обережно, щоб не рипнути і не зашурхотіти мимоволі. Та за дверима вперті злодіїї певно виявилися. Тому ані дзвін, ані гуркіт не вщухали ні на мить. Вона сиділа і сиділа, а за дверима старший групи нервував все більше і більше. В голові його почали вже виникати такі лайливі і навіть непристойні слова, за які у дитинстві жорстоко карав його суворий батько міліціонер, і відучив таки, та ось, коли виникла непередбачена сітуація, і почали здавти нерви, слова ці кляті, як і у далекому дитинстві, так і полізли назовні. Ні! - крутнув він головоюЮ — Ні! Нізащо!
Старший групи стримував себе, а навколо вже скупчивалася юрба із сусідів поважного віку з різних поверхів. Щильним колом оточили вони міліціонерів і то гучно зверталися до Попелюшки відчинити нарешті двері, то давали поради представникам влади. Та майже всі поради ці хибні і нікчемні. Від цього додаткового галасу старший групи все більше скаженів, та зусиллями залізної волі міцно тримав себе у належному стані. І тут запікала мобільна рація. Старший групи міцно притис рурку до вуха і почав уважно слухати де не де вставляючи коротенькі слова: зрозуміло, так точно, буде виконано, негайно, негайно! Рурка замовкла, і істарший звернувся до своїх підлеглих:-У триста восьмому мікрорайоні виникла побутова сварка, дружина вдарила праскою по голові нетверезого чоловіка, і той відразу помер. Негайно, ви чуєте, негайно їдемо туди, а тут, — він оглянув сусідів, я гадаю, - громадяни і без нас впораються та примусять бабусю потерпілого онука відчинити нарешті двері і вислухати вкрай важливу новину.. Зрозуміли? - Звернувся він до сусідів:-- -Зрозуміли, зрозуміли! - радо відгукнулися ті, бо з цієї миті перетворялись із глядачів на справжніх учасників подій, яких їм так не вистачало у сіреньких пенсіонерських буднях.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")