*Перехід від слів до діла світлофором не регулюється.
*Цікаво,а з чим подають жарені факти?
*Найбільш вільними на сьогодні вважаються ціни.
*Ховав кінці у воду.А тут настала посуха...
*Нормальна зарплата -це коли дружина не чистить кишені.
*Сон в руку, а пошкодив ногу.
*Чув,що здають нерви. А де їх приймають?
* Так,праця створила людину.А людина придумала перекури.
*Сильні світу цього є рядовими на тому.
*Мода може й повернутись, але котра жінка одягне ту саму сукню!
|