Коментувати також можна з та

Вт, 16.04.2024, 12:06
Меню сайту
Категорії каталогу
Проза [1017]
Прозові твори друкуються тільки тут
Відеовірші [133]
Аудіовірші [49]
Українцям [2668]
Вірш-пісня [542]
Вірші про Україну [1478]
Вірші про рідний край [805]
Вірші про мову [207]
Збірки поезії, поеми [112]
Абетка [22]
Акровірш [31]
Байка [106]
Загадки [15]
Верлібр [144]
Елегія [51]
Історичні вірші [289]
Вірш-усмішка [997]
Вірші про сім'ю [402]
Вірші про рідню [152]
Вірші про жінок [661]
Вірші про чоловіків [110]
Вірші про військових, армію [209]
Вірші про Перемогу, війну [409]
Вірші про кохання [3366]
Вірші про друзів [713]
Вірш-казка [132]
Казка (проза) [29]
Проза для та про дітей [19]
Вірші для дітей [333]
Вірші про дитинство [321]
Вірші про навчання [58]
Вірші про професію [82]
Вірші про eмiгрантів [147]
Вірші в перекладі [705]
Вірші про свята [203]
Вірші про спорт [18]
Вірші про природу [1216]
Вірш-тост, вірш-привітання [114]
Для мене поезія - це [191]
Поети [272]
Поетична майстерня [51]
Оповідання, про поетів, творчість [24]
Релігія [290]
Щастя - ... [597]
Жінка - ... [260]
Життя... [4422]
Філософам [1293]
Громадянину [864]
Метафізика [154]
Опитування для Вас:
Що Ви частіше робите у часи душевних розломів?
Всего ответов: 786

ШЛЯХ до ТВОРУ:  

         
Вірші/статті категорії та розділи української поезії, українська проза
    Твори за тематикою категорії та розділи української поезії, українська проза Проза
 

КНИГА ЗДОРОВЯ - ЩЕРАЗ ПРО ЗДОРОВЯ .

ЩЕРАЗ ПРО ЗДОРОВЯ .

  Осінь і весна , це пора коли загострюються різні хвороби . Багато хвороб дійсно залежить від нас . Нам просто треба над цим дуже добре замислитися . Багато людей не звертають увагу на себе . В мене є знайома , яка дуже любить свого внука , і не звертає увагу на своє здоровя , і каже -  я так сильно люблю свого онука , що не маю часу навіть для себе , для свого здоровя . Я вже одній людині казав , що треба добре зрозуміти заповідь Божу - ЛЮБИ  БЛИЖНЬОГО , ЯК САМОГО СЕБЕ , тобто хіба можна любити іншого  , якщо правильно ( не егоїстично , чи егоцентрично ) не любити себе . Тобто самому собі приділяти увагу для здоровя . Якщо людина любить ближнього краще ніж себе ( про цю знайому так можна сказати , бо вона на онука тратить більше часу , а на себе зовсім ні) , то чи вона його правильно любить . Тобто , чи не може статися колись так , що вона як кажуть " душі не чаїть у своєму онукові" так , що можливо все йому дозволяє , або створює такі йому умови , що онук думає що він центр всесвіту і все крутиться навколо нього , тобто у такому вихованні є якісь  перегиби . Бо сказано , якщо хтось невірний Богові в малому , то невірний і у великому , тобто якщо хтось неправильно любить когось , то чи буде йому все добре , і його онукові , чи дітям чи іншим людям з якими він неправильно спілкується ( тобто любить ) . Ось про що треба задуматися кожному .
Восени і навесні дуже часто починаються проблеми із здоровям . Наприклад у дорослих ( можливо і в дітей також , бо бувають різні симптоми і змішані також) виникає спершу легкий кашель , згодом він все частіший і більший , можливо навіть задушливий , болить чи першить , сушить і інші відчуття в горлі , просто кашель може бути задушливий , може виникати запаморочення , тошнота , понос , пронос , болі в животі , рвоти , тобто чи все потроху , чи зокрема , чи разом , у кожного своє . Це я повторюю ще раз усім хто не зрозумів - це все через осінні і весняні польові роботи , хто неправильно палить листя і буряни .(я писав докладніше про це раніше , хто хоче може знайти ). Але що там говорити  , люди , особливо українці , так кажуть - усі так роблять , та і я , або , що буде як ще я прилучуся своїм палінням ще й до іншим , одного більше одного менше ... Це ще раз доказує те , що людина , особливо українці , сама собі ворог , і тут не треба Путіна з АТО , чи ще якогось подібного дурня , ( хитромудрого керівника в свою користь) , бо людина сама собі - дурень !
На один літр води , 40 шт.шипшини ( плодів) , столову ложку аїру( лепехи) і з 3 хв.прокипятити , на цей кипяток згодом , що ви відставили , вже не кипятивши кинути 1 ст. ложу бузини , чайну ложку подорожника , 1ст. ложку мяти ,або замість неї 2ст.ложки меліси, 2ст. ложки сушеного листя горіха ,все це запарити з 3-4 години , пити 3 рази в день по 200 гр. одноразово . Окрім того  вже окремо , на 1 літр кипятку кинути 2 ст.ложки сушеного листя горіха , тобто запарити ,з 3-4 години , і полоскати горло , скільки хочете , 3-4 рази в день . Окрім того коли кашель і всі інші бронхіальні , легеневі симптоми будуть збільшуватися , бо попереднє лікування більш профілактичне , то до минулого лікування додати - зранку і ввечері приймати мефанамінову кислоту , гліцисед ,приймати їх 1-2 рази в день , зранку і ввечері ,  якщо легший кашель то 1 раз в день АЦЦ , а як сильні кашлі то і 3-4 рази в день ( для дітей є окремі АЦЦ). Якщо вже дуже сильні симптоми кашлю і самопочуття , тобто це лікування не допомагає , треба звернутися до лікаря , і попросити щоб виписав любі кодеїнові препарати - наприклад або кодтерпін , або кодеїн ... і т.д. .Бо ускладнення можливо доведуть і до складних бронхілальних хвороб і навіть до запалення легенів , ( і все через паління бурянів , це вже доказано вченими , хто хоче про це ще знайде докладніше в інтернеті ) .
  Можливо хтось може ще щось доповнити із своєї практики , бо це лікування я вже сам перейшов , можна сказати вже його завершую , тобто сам на своїй шкурі , і на своєму здоровю перевірив , тобто , не можна рекомендувати іншим те , що на собі не відчув , не пробував , і не переконався у ефективності такого лікування , треба думати не лише про себе , але і про інших , це заповідь Божа .
 Будьте здорові . З повагою Іван Українець .04.10.2016 8:19:29
 


Додав: karas (04.10.2016) | Автор: © Іван Українець
 
Розміщено на сторінці: Життя..., Проза

Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:

Переглянули твір - 2193 чол.
 
  
  у Вас # закладок

Автору за твір:

 



Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 5
avatar
0
1 Asedo1949 • 11:47, 04.10.2016 [Лінк на твір]
Ого, та тут ціла фармацевтична академія... Мабуть у Вас медична освіта, якщо так сміливо даєте рекомендації різних препаратів, навіть, списку А. Лікування травами чи народними методами можуть собі дозволити тільки пенсіонери, бо по-перше дешево, а по-друге мають час на настоювання, та випарювання, а загальна маса українців і не тільки, не можуть собі цього дозволити, бо робота, робота і ще раз робота. Тут би встигнути перекусити не те, щоб ще полічитися. Приймуть таблетку, запивши теплим чаєм, от і все лікування.
Скоро настануть холоди і в цей час року, як ніколи раніше, необхідно звернути особливу увагу на своє здоров’я, тому що в холодну пору завжди відбуваються загострення хронічних захворювань. І навіть не тому, що неправильно спалюється бур'ян чи інші відходи, хоч і це має вплив на здоров'я людини, а просто така природа, що
під час похолодання кровоносні судини мають властивість стискатися, внаслідок цього наші органи (шлунок, серце та ін) не дополучают необхідного харчування і хвороби дають про себе знати, особливо хронічні. Наснаги Вам і удачі!
avatar
1
2 karas • 19:44, 04.10.2016 [Лінк на твір]
Дякую за відповідь , за розуміння , я не лікар , хоча в наш час , особливо в Україні треба розумітися на усьому , просто я хочу щоб українці були здоровими , як і духовно так і тілесно , і пишу те що сам пережив , що сам перейшов , і думаю якщо б це робив кожен , а головне виконував все найкраще що для душі і тіла , ми жили б набагато краще . Ось що я прагнув , якщо коротко донести вам усім ...
avatar
0
3 iv-ann • 17:03, 06.10.2016 [Лінк на твір]
Бачу що здоровячка  українцям і не потрібно , цікаві рецепти , беру собі на замітку . А хіба обовязково бути лікарем щоб ділитися своїми рецептами , чи іншими медичними знаннями , цікавенько , чому так ніхто і не подякував . Я щиро вдячний , що випробувані рецепти друкуються . up up
avatar
0
4 kraynyuk46 • 17:20, 31.10.2016 [Лінк на твір]
Згодна з Вами цілком: здорова людина - здорове суспільство - сильна країна. hands respect Це - аксіома! Гарно. Дякую! З повагою.
avatar
0
5 iv-ann • 18:47, 26.03.2018 [Лінк на твір]
Так писати можна багато , але я вам розкажу свою історію . І мене і багато людей навколо часто , особливо на весну , тривожать кашлі , мабуть якісь бронхіальні . Я використав той рецепт що тут описано , і можу із впевненістю сказати - він допоміг мені на всі сто процентів - я сам перевірив І ТОМУ КОЖНОМУ РЕКОМЕНДУЮ . ЛЮДИ - ДБАЙТЕ ЗА СВОЄ ЗДОРОВЯ , ПИШІТЬ І ДОПОМАГАЙТЕ ОДНІ ОДНИМ І СВІТ СТАНЕ КРАЩИМ !


Додати коментар:

Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ComForm">
avatar


ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин

(50 коментарів Ви можете переглянути на сторінці "НАШ ТОП ++")

karas: Ми різні люди , добрі й злі , та правда завжди головна в житті .

karas: Коли не ділимося добром приходить зло , але про це ми дуже часто забуваєм .


     


Форма входуу
Логін:
Пароль:
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК    
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com


НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz