Коментувати також можна з та

Чт, 25.04.2024, 20:50
Меню сайту
Категорії каталогу
Проза [1019]
Прозові твори друкуються тільки тут
Відеовірші [133]
Аудіовірші [49]
Українцям [2669]
Вірш-пісня [542]
Вірші про Україну [1478]
Вірші про рідний край [806]
Вірші про мову [213]
Збірки поезії, поеми [112]
Абетка [22]
Акровірш [31]
Байка [106]
Загадки [15]
Верлібр [144]
Елегія [51]
Історичні вірші [289]
Вірш-усмішка [997]
Вірші про сім'ю [402]
Вірші про рідню [152]
Вірші про жінок [661]
Вірші про чоловіків [110]
Вірші про військових, армію [210]
Вірші про Перемогу, війну [410]
Вірші про кохання [3366]
Вірші про друзів [713]
Вірш-казка [132]
Казка (проза) [29]
Проза для та про дітей [19]
Вірші для дітей [333]
Вірші про дитинство [321]
Вірші про навчання [58]
Вірші про професію [82]
Вірші про eмiгрантів [147]
Вірші в перекладі [705]
Вірші про свята [203]
Вірші про спорт [18]
Вірші про природу [1218]
Вірш-тост, вірш-привітання [114]
Для мене поезія - це [191]
Поети [272]
Поетична майстерня [51]
Оповідання, про поетів, творчість [24]
Релігія [290]
Щастя - ... [597]
Жінка - ... [260]
Життя... [4422]
Філософам [1294]
Громадянину [865]
Метафізика [154]
Опитування для Вас:
Прочитавши вірш чи прозовий твір, коментар...
Всего ответов: 350

ШЛЯХ до ТВОРУ:  

         
Вірші/статті категорії та розділи української поезії, українська проза
    Твори за тематикою категорії та розділи української поезії, українська проза Проза
 

ПОВЕРНЕННЯ В УКРАЇНУ

ПОВЕРНЕННЯ ДОДОМУ .
  Мої сподіваннячка справдилися , я повернувся додому . Чи з далекої чи з близесенької дороги повернення додому завжди є надією на краще життя . Забулися переслідування в інтернеті за те що увійшов в життя росіян із критикою Путіна , що на усіх російських сайтах де був , проводив українську національну політику , і що російський царський імперіалізм , перешкоджає всьому добру , і не тільки на Україні , але і в цілому світі . Тобто де б я не був на заробітках , чи то в Польщі , чи в Чехії , чи в Німеччині , чи ... ще багато де , є ще люди , яким байдужа доля України , а головне ще і не те , а те що вже багато у світах  стало проросійських людей , після навіть моїх робітничих походеньок по Європі ,і ширше в світі . Проросійському зомбуванню , чи страшенню піддаються дуже багато людей і в Європі , і по цілому світі ( бо я спілкувався із людьми з інших частин світу ) . Люди стали ще більше залякані , а інші ще більше байдужими . Коли приходеньки людей із Сірії ,тобто біженців з різних країн , де є велика нестабільність,  прийшла в Європу , всі забули про Україну . Досі ці європейці не можуть зрозуміти , що неправильна імперська політика і Росії і США , гробить весь світ , і що вина їх вже доказана ( Росії і США і їх скриті чи відкриті проімперські зазіхання) , але вони шукають крайніми простих сірійців ( чи інших людей) , і не допускають їх до себе . Ясно що і мене і інших заробітчан не хочуть бачити будь де у світі , хоча б використовували як рабів , але ... усе винні ми , прості люди , простий народ будь де , через те - що не може організуватися для самооборони проти брехливих , корупційних чиновників ,які є в будь якій країні тільки в різних кількостях .
  Де б я не був , вдома найкраще . Хоча в дома як кажуть " шаром покоти" , порожні полиці , але зате наповнена душа новими сподіваннями і надіями - може колись прості люди порозумнішають , і не будуть жити - кожен сам за себе !
   Переслідування пропутінських угрупувань і мене і інших чесних людей тривають по цілому світу . Путін все більше слабшає , бо неможливо стільки часу тримати людей у страху і зомбувати . Важко коли тебе постійно переслідують . Я мушу часто змінювати свою інтернетну дислокацію , пишу із різних компютерів , або передаю свої "писульки" іншим , щоб вони написали моє думання , вже від своїх інтернетадрес . Мені знищили системний блок , тобто увели стільки туди різних вірусів , що я мусів купити новий системник . Хто купує будь який елекричний товар із Росії повинен бути обережним - вони в більшості нашпиговані підслуховуючими апаратами і різними такими приладами які бачать що ви робите , будьте УВАЖНІ !
   Хоча приїхавши додому я бачу що нічого особливого не змінилося . Хіба більше матерів втратили синів і чоловіків , бо багато людей загинуло і гине в АТО , більше навколо стало сміття  , і також духовного, в душах людських , тобто лише одне лишилося прекрасним - наша природа  , наша земля ... Чистість її одухотворює на нові творчі здобутки . Бажаю вам задуматися над усім . А головне усім здоровя .
Ів-анн Львівський . Бібрка.02.10.2016 9:44:25
 


Додав: iv-ann (06.10.2016) | Автор: © Ів-анн Львівський
 
Розміщено на сторінці: Життя..., Проза

Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:

Переглянули твір - 2273 чол.
 
  
  у Вас # закладок

Автору за твір:

 



Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 5
avatar
0
1 allagrabinska • 19:21, 06.10.2016 [Лінк на твір]
Дуже болючої теми ви торкнулися!!!
avatar
0
2 Таля • 19:57, 06.10.2016 [Лінк на твір]
У кожного своя доля! Живім за Божими заповітами  і все буде гаразд. Вітаю вас на рідній землі. Нехай вам щастить.  55555
avatar
0
3 Asedo1949 • 11:59, 07.10.2016 [Лінк на твір]
Мабуть, всі пам'ятають вірш Чуковського " Не легка та робота із болота тягти бегемота" Так ось ми так загрузли в цьому болоті світових криз, що не одне покоління буде у ньому борсатись, поки викараскається, а ми хочемо все і зараз.
avatar
0
4 nasvictor • 21:06, 07.10.2016 [Лінк на твір]
Тема не нова. щодо чехів, то наші заробітчани ще з 80-х років за вуха витягують її економіку. щодо поляків. то там теж була конкретна бідося, проблеми, безгрошів"я і т.п. але за 20 років вони з того вилізли, піднялися і теж не без нашої допомоги. порядок там більш менш. а нас стримують менталітет. злодії. бандити. корупція. беззаконня. зневіра. хоча роботящі і маєм потенціал. але риба гниє з голови...
avatar
0
5 kraynyuk46 • 20:54, 04.11.2016 [Лінк на твір]
Тема дійсно дуже болюча. І все вірно написано. Погоджуюся з коментарем п. Віктора. Бо все так і є насправді. А от, що стосується порожніх полиць, не згодна. В магазинах, на ринку товарами завалені всі полиці. Не згодна і за сміття. У мене в селищі проводиться велика робота по благоустрою: освітлені вулиці, заасфальтували величезну площу, поставили лави, зробили дуже якісно доріжки до меморіалу Слави. Регулярно вивозиться сміття. Відмінно налагоджено водопостачання. І це ще не все. То ж все залежить від місцевих органів влади. А риба гніє... знаємо. Хто знайомий з інформацією про Е-декларування, той зрозуміє, хто "піклується" про наше щасливе життя. Що робити? Гнати геть! А кого обирати? Таких самих?


Додати коментар:

Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ComForm">
avatar


ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин

(50 коментарів Ви можете переглянути на сторінці "НАШ ТОП ++")

karas: Ми різні люди , добрі й злі , та правда завжди головна в житті .

karas: Коли не ділимося добром приходить зло , але про це ми дуже часто забуваєм .


     


Форма входуу
Логін:
Пароль:
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК    
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com


НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz