* 45-30-45-фотомодель на півставки.
*Кинути пити -це вам не камінь кинути.
*Йти проти вітру краще за чужою спиною.
*Сьогодення -це світле майбутнє попереднього покоління.
*Біда не приходить одна, а з податківцем, пожежником...
*Є багатство нажите, а є -переписане.
*Не буває некрасивих чоловіків, бувають малозабезпечені.
*Мода кричить словами дружини.
*З доброго у понеділок може бути думка про суботу.
*Коли геній живий, він майже непомітний.
*У розумних і красивих теж є проблема : вони думають , що це-назавжди.
*Пошуки правди нерідко завершуються пошуками роботи.
*Знав токарний верстат як свої три пальці.
|