Соня (шість років):
- Мама, я дорослішаю, а ти старієш.
Маленька Вірочка (чотири роки) тихо сидить на дивані і мовчить. Мама дивиться, а по її щоках котяться сльози, неначе перлинки, що витікали з її великих, гарних, синіх-синіх оченят, схожих на незвичайні джерельця.
- Вірочко, чому ти плачеш?
- Мамочко, я… я… не хочу, щоб ти старіла…
31.03.2014 рік
Світлина з інтернету
|