О, то він- ваш дідусь? Ну, добре. А, знимку його ви маєте? Не маєте?
То, як ви можете довести, що він- ваш дідусь?
А, той, як там його? Хамоматсу? Він - ваш двоюрідний брат? А, його фото маєте? -Так. Ось- будь ласка. -Ну, та він же сам! -Ну, так, сам. А, що, самому бути не можна?- Можна, звичайно, але вас там на тій "подобизні" немає. Маєте документ, який доводить, що він- ваш двоюрідний брат, а не- шваґер? - А, що, такі документи є? А, у вас є двоюрідний брат?- Так, є. - А, ви маєте документ із заґсу, що він - ваш двоюрідний брат? - Ні, теж не маю. - То, чому від мене вимагаєте? - Мені такої знимки не треба. А, вам треба. - А, де я її візьму? - Не знаю. - А, може, свідків викликати, які підтвердять, що я- це я, а мій брат- двоюрідний брат, а ми- це рідня...- Покищо, одне фото - з вами і з ним вистачить, а, далі, як треба буде, то треба буде подати ще... - А, може, довідку від керуючого ринком подати? Він нас знає. Ми разом чебyреки продавали...- Та, хай йому грець- тому базарнику! А, на тій справці, ваше фото буде? - А, може, ми, того- приклеїмо до довідки та ще й печатку санепідемстанції приплюнемо? - Подивимось. Шукайте знимку. Влітку чи взимку, весною чи восени, зранку чи надвечір, коли пироги витягали з печі...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")