Сидячи і чекаючи щастя, яйця не висидиш… Хіба, якщо ти тупа курка, яка вірить у те, що хтось за твою красу їх просто так тобі підсуне, підкине, підкотить у гніздечко і хоч одне, таки, виявиться золотим… Та чи надовго та золота шкаралупа робитиме тебе щасливою? За щастя завжди треба боротись, навіть ненароком торкнувшись, - берегти, леліяти і мовчати, дмухаючи на нього, як на пух, щоб із часом з нього опірились крила для довгого і захоплюючого польоту… Його треба розпізнати на рівні інтуїції, емоцій щирості і відвертості, оцінити відданість і комфорт перебування поруч зі спорідненою душею… Не можливо розраховувати на час, нічого не роблячи навзаєм, не віддаючись достоту пристрасті, бажанням вертати хоч трохи більше за отримане, очікуючи зворотнього блаженства і насолоди… Твій комфорт і затишок – у тобі самій, самому, коли чуєш кожним порухом, від кожного погляду і дотику, що біля тебе щаслива людина, яка хоче щомиті бачити у твоїх очах щастя… Трепет обійм, поцілунків – не міф і не те, до чого можна звикнути з роками, бо насправді кохання – не просто хімічна реакція, яка згасає, адже при щирій взаємності воно лише розпалюється, як сонце, щодня і щоночі від приємного шепоту компліментів, слів підтримки, постійного пошуку спільних тем, інтересів і жаги зберегти і підсилити вчорашній вогонь почуттів… Без Вашого всеохоплюючого прагнення літати разом, без прикладу сердешних відносин, - Ваші діти ніколи не навчаться здобувати таких же закоханих висот, не відчуватимуть насолоди життя у взаємній майбутній любові, а шукатимуть приземлених радостей, не знаючи тепла людських відносин, які можуть сягати вище зір… Будьте щасливими, мрійте і постійно дійте… Я щиро Вам цього бажаю…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1562 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")