Ну, яка дівчинка не марить зустріти принца на білому коні? І статний щоб був, і красивий, і сильний, і щоб любив, з півцарством... Та тільки це - навіяна і нереальна ілюзія... Не погодитесь? Давайте розберемо все по суті... Побачила дівчинка свою мрію... Гарний на вроду, високий, широкоплечий, м'язистий прес, сині очі... І всі на нього увагу звертають... Мов гарна іграшка, напоказ... І ось він її помітив, взяв за руку, потім в обійми... Любов... Тільки з цього моменту він зобов'язаний осліпнути, оглухнути, стати чутливим і уважним лише для неї... Погляд вправо, вліво - розстріл... Обійняв чи поцілував при зустрічі у щоку колегу, знайому - зрадив... Подав руку чи виявив гречну увагу пересічній жінці - посіяв сумнів... Півцарством дорожить - не любить до нестями... То кого ж насправді шукає дівчинка: принца чи коня? Як на мене, то, таки, коня... Веселий, носить на собі, коли вона захоче, до потреби - в стайні, у неї в руках - віжки, на його голові - уздечка, на очах - шори, у боках - шпори... Слухняний, уважний, під боком, ні вправо, ні вліво і завжди йде бажаним темпом: риссю, галопом, алюром... Хіба це - справжнє шукане щастя відносин? Звичайно, є й чоловіки, які полюбляють овець, корів і кобил, але і це пахне не зовсім здоровою любов'ю, про яку написано стільки од, поем, романів і симфоній... Не плутайте ілюзії з реальністю... Хочете втримати принца, будьте чи станьте для нього принцесою, яка ненав'язливо і мудро замістить йому увесь його усталений навколишній світ... Тільки не забувайте при цьому, що на всіх принців немає, а коней - більше, їх можна приручити і вони - зручніші... От такі реалії, без ілюзій... P.S. Принц.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1761 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")