У дружбі і в коханні не може бути недомовок… Немає заборонених тем і не обговорених спогадів… Всеохоплююча довіра і віра має тільки зближувати і зміцнювати взаємність… Ви маєте бути певні, що людина поруч вас, завжди навзаєм без жодного сумніву самовіддано, у будь-який несподіваний момент поверне вам тепло, ба, навіть жертву, на яку безкорисливо спромоглися для неї, нього ви… Є – такі?... Вітаю: ви – хороша і надійна людина… Тільки не займайтеся самообманом… Якщо гадаєте, що зможете щось приховати чи замовчати у собі, воно колись неодмінно рвоне… Вибухне так, що всі ваші ілюзії вивернуть не тільки тайни, а й те, чого ви самі про себе навіть і не знали… Сумління з’їдає зсередини, обпалює душу, а – отже – ставить бар’єри у відносинах… І подолає їх лише відвертий і щирий… Причому відновити дружбу і кохання у первинному, невинному стані – практично – не можливо… Осаду вже не вимити… Не марнуйте своїх сподівань від близьких… Все – у ваших руках…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2317 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")