"ЗЕ ҐАРДІЕН": ЗОРОАСТРІЙСКА КУЛьТУРА ВМИРАЇ. СЛАПКІ МІСьЦЯ В ВУЄННІЙ СТРАТЕҐІЇ ІЗРАЇЛЮ В ҐАЗІ. ІЗРАЇЛь ПРИКАЗУЇ МЕШКАНЦЯМ РАФАХУ ВСІМ ВИЇХАТИ: БУДИ НАСТУП. 150 ТИСЯЧ ПАЛЯСТИНЦІВ ВТІКЛИ З РАФАХУ ЧИРИС ІЗРАЇЛьСКІ УДАРИ. ВІТКРИТА ТАЇМНИЦЯ, ДЕ БУЛА НАМАЛьОВАНА "МОНА ЛІЗА". НАСТУП РУСКИХ НА ХАРКІВ ДАЛІ СЯ PУЗГУРТАЇ: PУСКІ КАЖУТ, ШУ ВУНИ ВЗЯЛИ 5 СІЛ. ТИСЯЧІ` ПРУТИСТУЮТ ПPОТІВ ЗАКОНУ "ПРУ ІНУЗЕМНИЙ ВПЛИВ" В ГРУЗИЇ. АВСТРАЛІЯ ПІТРИМАЛА РІШИНЯ УУН ПРО НИВИЗНАНЯ ПАЛЯСТИНСКУЇ ДИРЖАВНУСТИ. ЗША І КІТАЙ ПУТРИБУЮТ "КЛІМАТИЧНИ ПИРИМИРʼЯ" ШУБИ ЗАЧАТИ З НУЛЯ. БІЛИЙ ДІМ БАЙДИНА РУЗШИРИТ ТАРИФИ НА ТУГІВЛЮ С КИТАЄМ. ПІСьЛЯ 4 PОКІВ, КИТАЙКА, ЯКУ ПУСАДИЛИ ДУ КРИМІНАЛУ ЗА ТО, ШУ ВУНА ДУПУВІЛА ПРУ КОВІД В ВУХАНІ, БУДИ ВИПУЩИНА. КУНҐРЕС СЛУХАЇ СьВІДЧИНЯ ПРУ РУСКІ ЗВУКУВІ НАПАДИ НА АМИРИКАНСКИХ ПУСЛАННИКІВ В ГАВАНІ. ПОВІНь В БРАЗИЛІЇ. СЛАБКИЙ ПИЗИДЕНТ ПРОБУЇ TРИГМАТИСЯ ДВОХ СТУРІН ПРИ НУВИХ ПРАВИЛАХ ПРИТУЛКУ. БАГАТьОХ МІҐРАНТІВ ДУ ЄМИНУ ЧИКАЇ ГОЛОД. ДАРФУ: ИТНІЧНА ЧИСТКА - ДІТИЙ ЗБИРАЛИ ДУКУПИ І СТРІЛЯЛИ. ВУЄННИЙ КИРІВНИК ЧАДУ ПРУГУЛОШИНИЙ ПРИЗИДЕНТОМ.
ЗЕ МЕЙЛ": КИТАЙ: РУБІТНИКИ РОБЛЯТ З 9 РАНЯ ДО 9 ВЕЧУРА. КОРУЛЕВА КАМІЛА ПЕРШИЙ РАС ВИДАЛА КУРУЛІВСКІ УРДЕРИ. ПАНІ ҐРЕЙ ЗАКЛИКАЇ СТАРШИХ ЗНАВЦІВ БИСПЕКИ РУЗРУБИТИ ПУЛІТИКУ ПРОТІВ ВУРОЖИХ ДИРЖАВ. НЕБО НАД БРИТАНІЄЮ СЯ ЗАСьВІТИЛО КУЛЮРАМИ ПІВНІЧНУГО СЯЙВА. ЧИ МУСКВА НАЙМАЇ БАНДИТІВ, ШУБИ БЛУКУВАТИ ЗАХІДНІ ФАБРИКИ ЗБРОЇ ДУ УКРАЇНИ? ВИТИРИНАР`: СОТНІ ПСІВ УТРУЇНІ КОНУПЛьОМ. УРҐАНІЗАЦИЇ МОЖУТ ПУДАВАТИ ЗАЯВКИ НА БИСПЛАТНИЙ ПУРТРЕТ КУРУЛЯ КАРЛА. КУРУЛЕВА - МИТСЕСТРАМ: ПУДЯКА ЗА ЇХ ТЯШКУ ПРАЦЮ. ШУТЛЯНДИЯ: СКАРГИ ПРУ ЗЛОЧИН НИНАВИСТИ ДУСЯГЛИ 10 ТИСЯЧ. ШУТЛЯНДИЯ: МІЛьЙОН МАШИН БУДИ ЗАБУРОНИНО В ЦЕНТРАХ МІСТ ЧИРИС 3 ТИЖНІ. "ЗЕ ТЕЛИҐРЕФ": УКРАЇНА: СТРИМУЇ НУВУ PУСКУ АҐРЕСИЮ НА ФРОНТІ.
РО`СИЯ ВИРБУЇ КРАЙНьО-ЛІВІ ИКСТРИМІСТИ ДЛЯ НАПАДІВ НА ЗАХYДІ.
БEРОН ТРАМП НИ ХОЧИ БУТИ ДИЛИҐАТОМ РИСПУБЛІКАНСКУЇ НАЦИОНАЛьНУЇ КУНВЕНЦИЇ. ЮМУ ВЖЕ 18 ЛІТ.
ЦИКАД БУДИ 2 РАЗИ БІЛьШИ ТОГО РОКУ.
БРИТАНСКІ ПАРАШУТИСТИ ПРУВЕЛИ ТРИНУВАНЯ З ИСТОНЦЯМИ.
САЛьВАДОР: ЛЮБЛЯТ ДИКТАТУРА, ЯКИЙ ЗАКРИВ БАНДИ В КРАЮ, АЛИ- ЦІНОМ ЛЮЦКИХ ПРАВ.
АФРИКАНСКИЙ КИPМАНИЧ БУДИ ДУМАГАТИСЯ ПУВЕРНИНЯ ЗОЛУТА З КУЛЄКЦИЇ КУРУЛЯ КАРЛА.
ПІВНІЧНА КУРЕЯ: ЗАМИШЛЯЇ НАПАДИ НА АМБАСАДИ ПІВДЕННУЇ КУЕЇ.
РУШДІ СКАЗАВ ДЖОРДЖІЇ МИЛОНІ "ПІДРУСТИ" ПІСЛЯ СПРАВИ БРИХНІ.
ХТО ПИРИМОЖИ В ВИБОРАХ В ЗША?
ЧИ ПИРИД ЛИСТОПАДОМ ТРАМП БУДИ МАТИ ТІЛьКО ЇДЕН СУД?
УКРАЇНА ИВАКУЮЇ 2 ТИСЯЧІ ЛЮДИЙ С-ПІД ХАРКУВА ПУМІШ ТЯШКОЇ БУРНІ.
СИРГІЙ РАДЧИНКО ПРУ ВІРУГІДНІСьЦь ЗАХІДНУГО ВІДНОВЛИНЯ ВІДНОСИН З РО`СИЙОМ.
КЕМБРИЦьКИЙ СТУДЕНТ ХОЧИ, ШУБИ ЮГО УНІВЕРСИТЕТ ВИСЛУВИВСЯ ПРОТІВ АНТИ-ІЗРАЇЛьСКИХ ПРУТЕСТІВ.
ІЗРАЇЛьСКУ УЧАСНИЦЮ ЇВPОБАЧИНЯ ЗАСВИСТАЛИ, БУ ВУНА СьПІВАЛА ПУ ГИБРАЙCКУ.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")