о ким? о чим? на кому?на чому? -
місцевий.
о! - кли`чучий-укли`чний,
такий субі привичний
дружба кажи дружбі,
шу ше дружби нима`,
буди, як прийди зима.
треба дружбі пудзвунити,
юго чемні запрусити,
шуби дружбом був той друх,
який рубив в силі` рух,
і, о дружбі гувурили,
бу пру дружбу гувурили,
шу з ним вдома добри жили.
дружбо, дружбо, добрим буть,
і всьо зле нам всім забуть!
видиш там ті файні хижи?
дужи ладні і виликі,
таких хиж нима вy всіх,
кожна-єдна маї пуріх.
таких хижів ни кожин видів,
треʼ тим хижам дати фарби,
то- сирйозно! то- ни жарти!
видиш хижи?
ту є ґазди.
мают "вольво", мают "мазди",
люди хижами гурдяцься,
бу в тих хижах є багацтво.
то є правда, щири брацтво!
хижи, хижи! о, хати!
пубіли і підмити.
х і г мают виміни
с і з:
круха`- крусі`,
нуга- нузі`.
в мнужині- кінцівка "-ове":
дружбо`ве, брато`ве,
я в нас- дружби` і старусти`-
знаю я, маїш знати ти.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")