Знову на душі пустота, пречорна темнота... Там ураган, що стирає все на шляху А серце обвила тернова павутина І ніхто не чує, як від болю я кричу!!! Серце розривається на дрібні частини Немає сенсу жити... Полетіти б до найближчої хмарини І сльози густим градом пролити. Немає ні злості, ні ненависті, НІЧОГО... Одне бажання – бути вільною!!! Вільною від почуттів, кохання, УСЬОГО... Хочу бути ....... БУТИ ВІЛЬНОЮ. Хочу бути вітром, легким, вільним, незалежним, Хочу бути морем, чистим, бурхливим, неосяжним, Хочу бути сонцем, гарячим, прекрасним, недосяжним, Хочу бути музикою, спокійною, улюбленою тим одним... Тим одним, кого кохаю, жити без якого боюся! Якого боготворю, до якого молюся. Але він мене не любить, або й не хоче... Хоча я його розумію, він не може...
|