Душа. – Біль запалив у серці
смолоскип і каптить його.
Тіло. – Нісенітниця.
Душа. – Думки про життя
справедливе в*їдаються в розум.
Тіло. – Безглуздя.
Душа. – Сумління,мов загнане
ягня,б*ється у безвиході,відчуваючи близьку смерть.
Тіло. –Шизофренія.
Душа. – Реальність полоще тебе
нагаями з усієї силоньки,підштовхуючи в гострі і безжальні кігті буття.
Тіло. – Ідіотизм.
Душа. – Годинник на столі зацокав
швидше звичного,тіпаючи стрілки між цифрами. Де хазяїн? Чи дасть новий поштовх
до життя — замінить живлення?
Тіло. – Ка – та – строоо - фаааааа!
Душа. – Що далі?Очі не
бачать,вуха не чують,розум не збагне власного призначення. Місця під сонцем
вистачить усім. А якщо це місце в червоточені гнилого яблука?
Тіло. – Здоров куме,дурні
думи.
Душа. – Господи,пошли жадібним
більше ,ніж вони хочуть,нехай захлинуться в ситості. Дай біснуватим при владі
кермо,тільки забери з їхньої маршрутки не бажаючих з ними їхати. Голодні щури в
закритій посудині,щасливої дороги. Кинь заздрісним кістку з барського столу, щоб
втішились. Нехай кожен отримає,що в думках має в незміренній кількості…
Тіло. – Астрал *поїхав*.
Душа. – Спасителю! Лиш з надією
на тебе живу. А чи вірно це? Звертаюсь до тебе мій темний бік життя,може ти
скажеш?Що мовчиш? Замовкну і я. До суду…
Від якого ніхто не увильне,адже він, Божий.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")