Дідусь у мене найкращий.Ми з ним влітку на дачі відпочивали.Дідусь зробив вудочки і ми ходили на рибалку.Одного разу я зловив рибу, хоча й маленьку,дідусь зловив дві, теж маленькі ,був від нас Мурчику подарунок. А ще дідусь часто водив мене купатись в річці.Річка називається Дніпро.Весело мені з дідусем,а от йому зі мною морока,бо я люблю все роздивлятися, всюди залазити,а дідусь каже,що це інколи небезпечно.Та він мене не лає,каже,що я допитливий хлопчик,а він саме таких і любить.Пощастило мені з ДІДУСЕМ. А коли я друзям кажу,що мій дідусь найкращий - ніхто не погоджується.Славко каже, що в нього,Іра - в неї,Дімка заперечує всім і каже,що самий кращий дідусь у нього . Врешті- решт ми сваримося і розбігаємось по домівках.Я дамав - думав,чому всі так ка- жуть і відповіді не знайшов,вирішив маму запитати.Вона сказала,що кожна дитина любить свого дідуся і він для неї найкращий,бо кожен дідусь любить своїх онуків.Певно так воно і і є,тільки ж чому у когось має бути кращий мого дідусь? Ні,у мене найкращий ,а чому я так вирішив,про це вам іншим разом розповім.
|