Чого б Ви хотіли від життя? Ось так, сидячи наодинці, можна у всьому зізнатись. Ніхто не почує. Не зробить зауважень, і що найголовніше – не вразить боляче за зроблені помилки, назавжди викарбувані в пам’яті безкінечними докорами. Власна сповідь. Сповідь для себе. І коли вже нічого втрачати, настає мить прозріння. Така далека та неосяжна. Та де ж вона була раніше, коли можна було все змінити? Не шукай змін у минулому, - твори майбутнє. Доки є час, доки бажання дає можливість жити. І любов в твоєму серці знаходить вічність. Не змушуй долю жартувати. Вона залюбки пошиє тебе у дурні. Хоча навряд чи це зробить її більш милостивою. Будьте тими, ким завжди були в своїй уяві. Лише так можна привернути свою увагу до себе. А справжні друзі будуть поруч. Мудрість, розум, внутрішній шарм та крихти самоконтролю здатні творити дивні речі. Любов, кохання. Не забувайте про них. В моменти відчаю саме ці далекі речі не дозволять зникнути у забутті… Ви їм потрібні. Ви єдиний доказ їхнього існування.
|