Боляче... Терпко й морозно... Душа застрягла Десь на полюсі... в поясі образ. Порожньо... Тихо.. й Лихо назад не пуска. лиш зла темнота блимає Тобою... коле, шматує... гартує... Шпилить соромом горем морем непевних вчинків слів забутих літер і голів зрубаних.. Сумно.. Глобальність льодянить.. п'янить... Ти вже не вернешся! кінець.
|