Збірка – весняні дні і в осені бувають "збирай росу весняну "
збирай росу весняну вмий свою вроду і чистотою відродишся в душі . відчуєш ; вростаєш у життя - і буря коренів не вирве ; міцний як дуб і ніжний як бджола , і лихо у незвідане не кине.
хороші слова. як у новорічному віншуванні. кришталево чиста вода - на добро. бо це символ життя. міцність дуба - то символ сили, здоров"я і довголіття. а бджола - то символ працьовитости і життєлюбства. що характерно нам, українцям. ТІЛЬКИ ПРИЄДНУЮСЬ ДО ЦИХ ПОБАЖАНЬ І ЗИЧУ УСІМ ДОБРА І БЛАГОПОЛУЧЧЯ!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")