Старому року жити п'ять хвилин...Святковий Новий рік, коло дверей буде чекати, бо пахне вдома вже пиріг- не треба у цей час бажати салютів...Просто, щоб зберіг Господь ,ріднесеньку родину і щастя бачити цей сніг, та місяць, зорі , хуртовину. Життя кидає сто доріг, помилок робимо аж двісті- не страшно...Мудрість - оберіг, а ми чекаєм гарні вісті...
|