Кілька раз, бувало, уже сад Приміряв наряди новорічні, - Та зима вертала десь назад, У краї далекі, потойбічні. А сьогодні зранку так мело- Горобці аж кидались навтьоки. І мороз, подихавши на скло, Вигравіював: «Із Новим роком!»
Чи не тому така кількість переглядів? Коли сьогодні ранком випадково звернув на це увагу, то був приємно здивований. Приваблює наших людей новорічна тематика...
Дякую. Мене сьогодні оцим віршем уже привітали з святом. Ось як це швидко буває при сучасних технологіях. В минулому році відсилав його сам, а він через рік повернувся відлунням до автора.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")