Пухнастий сніг , блистять перлинки,
Зимова казка навкруги,
Завжди зелені всі ялинки,
Вдягнули білі кожухи.
У нічку цю , Святий Микола,
Дарунки діткам дарував,
Не поспішав, ішов поволі,
Листи від діточок читав.
Маруся лялечку прохала,
Михасик захотів літак,
Татянка скрипочку, щоб грала,
Вона ж уміє, ой ще й як!
Галинка саночок немає,
Івасик хоче ковзани....
Ось довгий лист, Святий читає,
Не може втримати сльозИ.
-Пресвітлий отче Миколаю,
Тебе я трепетно люблю,
З відкритим серденьком вітаю,
Твою я знаю доброту.
Я хоч малий, тебе благаю,
Мені дарунків не давай,
Спини війну в моєму краю,
Чужинців всіх повигоняй!
Хай знов сім`я за стіл сідає,
У цю Святу Вечірню мить,
Колядка радісно витає...
Христос Рождається! Славіть!
|