І до мене прийшов Миколай,
Хоч давно уже я не дитина,
Нині рано дзвінок.. Зустрічай!
Мамо рідна, до тебе я лину!
Посміхнувся Святий в небесах,
-Подарунків, я знаю, не треба,
Але сина пришлю, хоч писав,
Що “діла” не дозволять до тебе.
І так тепло зробилось в душі,
Що Святий і мене пам`ятає,
Що зійдуться на свята усі,
“Бог родився”, сім`я заспіває!
|