Новорічне привітання українцям.
Нехай Новий рік ,з надією прийде
Всі невдачі і негаразди прожене.
Шампанського на радощах наллє,
Кучу доларів положить в олівє.
Нехай Дід мороз кудлатий,
Сігурочка красуня в шубці пухнатій.
Приїдуть на конику верхом ,
Привезуть вам вдачу і добро.
А мавпа прудка в мандарини..
Міцного здоровя вам підкине.
Здійснить бажання і мрії крилаті
В надії , любові і щасті.
І щоб Різдвяна радістю засіяла зоря ,
Мир і благополуччя людям принесла.
Спасибі за гарні привітання. З наступаючими Вас святами!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")