Різдвяні свята тривають до Водохрища! Ще одне привітання!
У нас Різдво! Христос родився!
На землю з неба Бог зійшов,
Від Діви в яслах воплотився,
Він зло відвічне поборов!
Різдво! Колядки, білі шати,
Дитячий сміх, святочний стіл,
І навстіж двері, йдуть до хати
Жадані гості звідусіль!
Так радісно, душа співає,
Родилося святе дитя,
Привіти скрізь і діток зграя,
Заповнили все обійстя!
Несеться щире “Добрий вечір”,
Христос родивсь, прославивсь день,
Небесний ангел сів на плечі-
Вітає всіх, співа пісень.
Чи ж може інша радість бути,
Ніж та, коли уся рідня
Зійшлась, Ісуса привітати,
А на столі пашить кутя!
|