Привітання для мами з днем народження
У цей гарний день осінній,
Коли на світ ти народилась.
Одразу в небі ясна зірка
Для тебе засвітилась.
На день народження
Для тебе.
Ми підготували
Спільний подарунок.
А ти будь-ласка загляни
В цей гарний пакунок.
Хай сонце освітить
Твій шлях у житті.
А життєві задачі
Будуть легкі та прості.
Ідеї прекрасні
Завжди збувались.
А квіти усюди
Тобі посміхались.
Президент дасть високу
Та гідну зарплату.
І тоді кожен день
Буде схожий на свято.
Та здоров'я
Буде міцне завжди.
Хоч в спеку,
А хоч в холоди.
|
|