Привітання для мами з днем народження (№3)
У цей прекрасний
День весни,
Як ти з'явилася на світ
Засяяла у небі зірка,
Неначе дивний самоцвіт.
Сонце в вікно
Заглянуло до тебе.
І ясний місяць
Посвітив тобі
З неба.
Хай в цей гарний
Ясний день
Здійсняться мрії
Твої заповітні.
А поруч з тобою
Розквітнуть прекрасні
Квіти тендітні.
На роботі буде
Спокій завжди.
А янгол тебе
Захистить від біди.
Хай пташки
Тобі співають
Радісні пісні.
А очі твої ясні,
Щоб не були сумні.
|
|