Зустрічаючи Новий Рік
Знову вірим в чергову казку,
Та реальніть вона проста -
Від життя не чекаймо ласки...
Все прийде тільки те, що є
Хоч, як завжди, весь рік трудились
Навіть Бог , чомусь, те дає,
Про яке, звісно, не молились...
Буде так як повинно йти,
Хоч у мріях чекаєш краще...
Досягаєш, чомусь, мети
Лиш тоді, як не знаєш нащо...
Зустрічаючи Новий Рік,
Не плекаймо нові надії,
Бо й багатство лиш в тих руках,
Краще хто обмануть зуміє...
Рік Новий... - він для дітвори,
Щоб чекала ще Миколая...
Тим, що мріють змінити Світ
Й про підступність його не знають...
Радість там, де царить обман,
А Різдво лиш для п'янки знають,
Всі Свята для лихих утіх -
Бо Ісуса тут не стрічають...
Вже колядки, як і пісні,
Переходять на глум і сором...
Хто й вінчує тебе з Різдвом -
Часто є найлютіший ворог...
Нема правди, нема чеснот
Люд байдужий та одурілий...
То ж коли так душа болить,
ПРИВІТАНЬ Я ПИСАТЬ НЕ ВМІЮ...
#поезія_Іванна_Осос
24.12.2019
|