Ой, Якове! Годину тому завела на форумі тему, де хотіла скопіювати "Віршики під ялинку" наших Анумовців. Вибирала так довго за темами і автрами, перечитувала, уже майже закінчила, а потім... випадково перевернула сторінку і все зникло... Хоч плач.....
Тему знову завела, скопіювала декілька віршів, а останні нехай інші автори добавляють. Можна вибирати із розділів ЗИМА і ДИТИНСТО, або просто гортати сторінки із віршами й шукати. Я вже не зможу, бо зла сама на себе...
було б добре щоб колись і люди і звірі могли разом святкувати новий рік. хоча б раз на рік щоб таке було))))))
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")