* * * * * * * Всім «анумикам» бажаю,
Щоб в цю добру ніч
Цілу торбу віршограю
Миколай приніс.
* * *
Творчопечиво рум’яне,
Римопрядний сік
І натхнення шоколадне…
(Аж на цілий рік !!!)
* * * * * * *
Звісно, настрій шовковистий,
Словоплесний крем
І шляхетних дум намиста
З білосніжних тем.
* * *
В дивозлагоді зводили
Цей наш спільний дім
І у мирі, браття, жили .
Терпецю усім.
Ще раз щиро Вас вітаю.
Шлю палкий привіт.
Ну, а завтра Вас чекаю
На смачний обід.
* * *
18.12.11
|