У мене - ВИ УСІ! Я нескінченно цьому радію. Бо уже знічев'я не стану під вікном чекати дива! У мене - ВИ! І я тому щаслива! У мене Льоша є, Катруся, Каті! У мене стільки слів і книг у хаті, що якось через років сто із гаком ані "Майстерні", ні "Анумо" з "ГАКом" не матимуть таку бібліотеку. ВИ всі у серці, хоча всі й далеко. Мій Дід, Оксани, Люби і Мішуні. Мої величні і ледь-ледь манюні! Всі Васі, Ярослави, Юлі, Саші, мої поети і поети наші.... Я ВАС люблю! Не пушкінсько - кримовсько! І жду до себе на родини в гості!
Хай Твої вірші любов'ю пахнуть У барвах неба, весни і дива, Бринять зірками в краплинах зливи, Летять до висі чарівним птахом І проростають у щось правдиве, Що подолає колюче терня, Зігріє сонцем схололі мрії, Хай це правдиве всі гори зверне На твоїм шляху, помножить зерна, Що вродять щастя тобі, Софіє!
Вибачте, що з запізненням, але все ж дозвольте і мені вас привітати: Нехай життя наповнить казка Стара і добра, гарна і чарівна Панує там лиш ніжність й ласка А ви в ній будьте наче та царівна.
Бажаю вам здоровя й довголіття Усмішок добрих і людей хороших Нехай цвітуть у долі цвітом віття Для мрій ніколи б не забракло грошей.
Нехай ніхто вже більше не образить Нехай все стане любе, миле й гарне Кохання знов у саме серце вразить І кожна мить не пропаде на марне...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")