На узліссі під дубочком Примостились два грибочки, Певно,вийшли погуляти, Вірних друзів пошукати.
Та стомилися в них ніжки, Відпочити сіли трішки. Розморились,задрімали, Під час сну попідростали.
Стали гарні,гордовиті, Шляпки листячком прикриті, Ми якраз таких шукали, Як побачили-забрали.
|