Я не хочу нікого ні образити , ні натякати на образу , просто як і в нашому повсякденному житті серед простих людей , і навіть тим більше у поетів настають часи переосмислення . Поет... митець ... особлива людина , була є і буде !!! Тому кожне слово поета , кожна нота музиканта , кожна плямка художника - це завжди натяк на красу , а краса - це врятування світу ! від краси починається любов і все що є найкраще . Але без критики не народився б композитор Верді... Ніколи б не прочитали Гюго,... та навіщо фамілії - не було б того що найкраще ми маємо . Хто постійно вчиться - сам себе критикує , але ж , як кажуть... З БОКУ ЗАВЖДИ ВИДНІШЕ !!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")