заглавних літер огорожа- прорватись крізь неї не можна: ходи навколо- не пропустить, і – зась! i- стій! й - не пробуй, друже! обидва ми боролись дуже, Час не стояв, Він назбирав каміння, аби поставить постаті незламні, і тут, і там - важкі та сірі брили... то- пам'ять важкості трудів, як наскладаєш мислі- буде щось, і щось, й Комусь, та- не тобі! між постатями сірими, як дощ, є таємниця нам обом відома: у тебе- дім, а я- без дому. поставив ти високу загорожу, ти знаєш, я її здолать не зможу, а також і не схочу, здогадуєшся, певне, чом: не затишно нам буде обидвом. боротимусь даремно сам-на-сам, творитиму нездолене й невічне, яке не визнає ніхто й ніколи, хоч непогано я й ходив до школи, та я- ніхто, хоч й працював на Когось, читаючи і Вербум, й Лоґос. ти- Хтось, і строгий, й недосяжний- " но ето, мілий, і нє важно!", нема мені чого чекать на щирість, вона й не планувалася з початку, я рятував тебе, бо мав таке сумління, хоч знав, хоч бачив й чув видіння, що всі слова про дружбу- білий сніг, ростануть тихо, зболотять поріг, й забудуться для красного слівця у звуках літургійного співця. бо ти так вирішив, тому так й буть, у мене- інша Правда й Путь.
Ivan Petryshyn,
Іван Петришин, ПСШІ
дякую. не кожен вірш мкає бути піснею. життя - важке. отак важко писав і Шекспір. Вам- того ж бажаю.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")