ЕПІЗОД НАТХНЕННЯ (для Лесі Шмигельскої) Ми живемо в памяті ... Слова - це душа , це творчість , це натхнення ! ми живемо словом на землі сіємо добро - зросте в насінні .
----=-------------------------------------------
слово обігріте на весні зрощене у літі і в турботах . слово - це епоха на землі , у життєвих всіх вітроворотах . не в скорботі хай ідуть літа не в печалі , хай буде година слово - наше назавжди життя , слово - це душа , хай в радості людина проживе весь вік цей на землі хай добром її згадають люди словом ми живемо лиш в душі сіячі любові ... всюди ... всюди ...
Слово - це, напевно, той голос, яким душа хоче докричатися до нас.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")