Надіюся, що образи не буде, коли скажу свою думку. Проза читається легко. Від неї отримав задоволення. Порадив би не робити уточнення щодо образу каченяти. Це не важко зробити і читачу, а то виникає вже образа на автора - за кого ви нас маєте? Мирослава, а спробуй думку, викладену у вірші, втиснути у вісім - шістьнадцять рядочків. При цьому звертай увагу на кількість складів у рядку, на наголоси.
Я оце теж думаю. Проза виходить у мене краще. Може спробувати? А щодо зауважень я не ображаюся. Дні нещастя минули. Я знову на "полі бою"(не спиймайте у прямому значенні). Щодо переробки вірша подумаю. Може і вийде. Спасибі.
Привіт. Перечитала прощання, вірш "Я – книга. Я – книга з ненаписаних сторінок..." Всім би такого неталанту)))) Особливо у 16-ть років)))) Йти чи не йти, писати чи не писати вирішувати Вам, але чи може людина не дихати? )))) Ні)))) Тому що без кисню мозок вмирає... згасає життя. У всьому є свій відбір, і тут теж. Якщо це Ваше повітря Ви незможете не дихати, а якщо зможете значить це було проміжком у Вашому житті. У будь-якому випадку, ми завжди можемо повернутися туди, де нам було добре. Буду рада якщо Ви, відпочивши, повернетеся з новими рядками. А що стосується качат-лебедів і всіх інших пернатих то у природі немає негарних створінь, так як і немає тих хто хороший або поганий, цей світ гармонічний, у ньому є місце всім. З повагою і найкращими побажаннями, Наталя.
Дихати точно без віршів не зможу. Це просто були дні, наповнені різними негараздами і горями. І все це в одну мить. Тому так і написала. Можна сказати, вилила душу. Щодо каченяти, знаю, що перегнула палицю. Це ж можна хоч раз зробити? просто я не така людина, що буде кричати на всіх. Я просто написала. Якщо не сподобалося, то так і напишіть. Якщо сподобалося, то напишіть що. Я ніколи не просила гарних відгуків. Мені цього не потрібно. Просто, як будь-який поет люблю, себе і хочу, щоб мене читали. Працювати буду. Може на якісь час "заляжу на дно", але обіцяю, що покращу свій рівень.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")