Не тоді, як серце плаче, Дихається вільно. Не почують, не побачать, Скажуть - недоцільно Вже тепер просити в Бога Милості дитині. Не каліці, не убогій, І не сиротині... Ще засяють юні очі, Як зірки у небі. Не відразу, як ти хочеш, Буде щастя в тебе.
Неодмінно. Працюй і не втрачай віру у власні сили!
Мирослава , думки у вірш вклала ти хороші , трішки доопрацювати і все буде добре...не все зразу , ти почитала б мої перші вірші...І подивилася який вони мали вигляд.Читай інших авторів , і на цьому сайті є в з кого брати приклад , переймай досвід і пиши , пиши.
Мирославо, Вашому віршеві (як, власне, й іншим Вашим творам) властива образність і глибина, - це щодо засобів художньої виразності та змісту в цілому. Те, що Ви пишете, заслуговує на увагу, тому навіть не припускайте думки про якісь "пусті слова" тощо. Ви ж молода авторка, у Вас усе попереду: відшліфуєте, вдосконалитесь, - усе зможете. Те, що кульгає рима - не страшно, адже існують і білі вірші, і вони можуть бути набагато кращими, ніж римовані з точністю й категоричністю)) Головне - це думка, що закладена в художній твір, краса, непересічність образів, щирість. Якщо Ви не зможете це закласти у вірш, тут ніяка техніка не допоможе. Але ви можете, і це добре видно) А техніка - це саме те, що піддається вдосконаленню. Спробуйте попрацювати над готовим віршем, обробити його форму, покращити риму й ритміку; не публікуйте твір одразу після написання, натомість займіться технічним боком. Бажаю Вам натхнення і творчих успіхів!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")